Bron: NOS.nl

Minister belooft: Kamer bij volgende dodelijke luchtaanval juist geïnformeerd

De volgende keer dat er tientallen doden vallen bij een Nederlandse luchtaanval, wordt de Tweede Kamer daar correct over geïnformeerd. Die toezegging doet minister van Defensie Ank Bijleveld aan het parlement. Ze hoopt daarmee haar politieke leven te redden.

“Als wij weer een complete woonwijk verwoesten, bent u de eerste die het hoort”, schrijft Bijleveld aan de Tweede Kamer. “Over de vorige zeventig burgerdoden bent u door mijn voorganger onjuist geïnformeerd. Dat is een politieke doodzonde en daarvoor bied ik mijn nederige excuses aan. Ik hoop dat wij snel de gelegenheid hebben om te laten zien hoe het ook kan.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wees pro-actief als tweede kamer en geef de minister vast tegoedbonnen voor het laten doden van 50 burgers, 100 burgers en 150 burgers.
Het is even mikken, maar de aantallen moeten wel redelijk kloppen, anders is eerst toestemming van de kamer nodig.

Reageer
gravatar

De uitspraak van de minister stemt tot tevredenheid, als tegenprestatie hebben Al Qaida, I.S. en haar filialen in Afrika toegzegd voortaan klaarheid te verschaffen over de juiste aantallen slachtoffers van hun bomaanslagen in ‘ongelovige’landen. President R.T. E uit A. heeft aangegeven dat hij al maanden op de hoogte was van de juiste verblijfplaats van Abu Bakr al Baghdadi aan Turkije’s oostgrens. Op de vraag van de interviewer ‘Waarom niet gemeld bij de NAVO”, gaf hij ten antwoord”: ‘Wij soennieten verraden geen trouwe geloofsgenoten. aan ongelovige honden als D.J. T te W.

Reageer
gravatar

Wij dachten altijd dat die straaljagers er alleen wateren voor vliegshows. En militairen om rozen uit te delen. En nu blijken er ineens nog doden en gewonden te vallen ook. Zoiets verwacht je toch niet?

Reageer
gravatar

Er zijn nog steeds mensen in Nederland die het spel Worms spelen en al die luchtaanvallen in dat spel worden ook niet door Nederland bekend gemaakt. Laat staan napalm, Tom’s tapijtenbommen of betonnen steenezels

Reageer