Wikimedia Commons / Shutterstock / Philip Lange

Wikimedia Commons / Shutterstock / Philip Lange

Kabinet stuurt Ank Bijleveld naar Qatar om de gebeurtenissen extra te betreuren

Het kabinet heeft besloten om tegen de wil van de Tweede Kamer in toch een gezant naar het WK in Qatar te sturen. Ank Bijleveld is aangesteld om af te reizen naar de oliestaat om daar de gebeurtenissen extra te betreuren.

In een verklaring laat Bijleveld weten dat het belangrijk is om bij het WK niet alleen de tragische gebeurtenissen daar te betreuren maar ook haar eigen aanwezigheid. “We moeten met opgeheven hoofd de ondubbelzinnige boodschap uitbrengen: jammer dit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

MinPres Mark Rutte heeft gisteravond ca. 23.12 uur, via zijn woordvoerder, laten weten dat hij toch wel naar Qatar gaat , hij zal daar de regenboog aanvoerders band met trots dragen.
Verschillende fractievoorzitters hebben daarop direct getwitterd ook de regenboog armbanden te willen dragen tijdens debatten en talkshows en hebben toestemming gevraagd aan de kamervoorzitter.

‘als aanvoerder van mijn land laat ik zien dat wij geen mietjes zijn’ aldus de woordvoerder.

of de koning ook deze band zal dragen tijdens de finale wedstrijd is niet duidelijk , ‘geen commentaar’ aldus de RVD.

Reageer
gravatar

Aangezien wij tegen alles zijn wat ook maar enigszins naar het reptiel Rutte ruikt, gaan wij ook naar Qatar. Maar dan wel met omgekeerde LGBTIQ aanvoerdersbanden. Een heel krachtig protest.

Farmers Defence League