BMP Planning/YT

Unilever ontwikkelt saus met patatje joppie-chips-smaak

Goed nieuws voor sausliefhebbers. Voedingsgigant Unilever is erin geslaagd de smaak patatje joppie-chips te verwerken in een saus. De nieuwe saus is volgens Unilever uitermate geschikt voor bij de patat.

“Jarenlang onderzoek betaalt zich nu uit”, zegt een likkebaardende Unilever-topman Paul Polman. “We hebben hier met man en macht aan gewerkt en eindelijk is het nu zover. Dit is voor ons de grootste stap voorwaarts sinds de boter- en de zeepfabriek samen gingen.”

Croky is inmiddels geïnspireerd door de ontdekking van Unilever. Het chipsmerk gaat nu kijken of het mogelijk is om een patatje joppie-chips-saus-chips op de markt te brengen.

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boter en zeep… de fabrieken waren al samengevoegd, nu ook de twee producten dus! Hoe gladjes dat binnen gaat komen op de glijmiddelenmarkt, we zullen het zien. Zou wel eens een one night blend kunnen wezen.

Reageer
gravatar

Ja, als het spulletje de liefdesbewegingen niet lekker botert, het geen echte uni levert, dan zal het snel om zeep worden geholpen!