Studio Speld / Shutterstock

Malieveld vol: bouw zet extra verdieping op veld om te kunnen protesteren

Het Malieveld is vol. Er passen geen bouwers meer bij. Gelukkig heeft een aantal demonstranten bouwmaterialen meegenomen waardoor er een extra verdieping op het Malieveld kan worden gezet.

“Ik had toevallig nog wat gipsplaten en betonblokken achterin liggen. Een collega had weer bakstenen bij zich, dus die verdieping stond er zo op”, vertelt een bouwvakker. “Met een grote schuifpui zodat we er makkelijk op kunnen rijden.”

De totale capaciteit van het Malieveld is nu meer dan één miljoen betogers.

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het viel me ook al langer op hoe snel en professioneel ze al die podia opstellen voor een popconcert, en weer afbreken.
Ze zijn hier ook de zijingang naar het depot van Albert Heijn aan het verbouwen. Er was niets aan te doen, ze hebben er gelijk een paar nieuwe deuren in gezet voor de tijdelijke toevoer. Volkomen zinloos, zo zijn ze altijd bezig. De bouw.
Er zijn overal enorme werkzaamheden, er is geheid en beton gestort en de hoofdman is goede vrienden met het vrouwelijk personeel zag ik aan wie hij misschien direct te danken heeft dat hij hier kan werken. Volstrekt zinloos allemaal.

Reageer
gravatar

Zodra er weer ergens beton gestort wordt krijgen we bij de hovenier ook altijd nieuwe opdrachten om bomen te weg te halen die een paar jaar eerder geplant waren. We beseffen onze verantwoordelijkheden.

gravatar

Maitreya, sorry dat ik niet het Zeeuws accent machtig ben, maar volgens mij gaat Mieke altijd en overal met haar tiet mee. Met beiden zelfs.

gravatar

When I was inaugurated as the most-acclaimed president once and for all, there was not enough room for the White House for the millions of jubilant Americans. In 2021 when I’m inaugurated for the second time as the most acclaimed president, that must be avoided. Thirty floors above Pennsylvania Avenue in front of my White House will hopefully prevent the disappointment of hundreds of millions of my countrymen.

Reageer
gravatar

oei oei,
Nu gaat iedereen in Den Haag eraan vanwege overschrijding van stikstof normen!
Er wordt ook nog CO2 uitgestoten!
En het Teflon (=PFAS, red) gehalte van die gladjakkers is al zo hoog daar.

Reageer