Studio Speld/Shutterstock/YouTube

Handlijntechnologie: Ié maakte hands en gaat een lang leven tegemoet

Tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Young Boys en Feyenoord moest handlijntechnologie eraan te pas komen om een handsbal van Edgar Ié te beoordelen. Na een halve minuut de handlijnen te hebben bestudeerd gaf de video-waarzegger duidelijkheid: hands én een lang, gezond leven voor de Feyenoorder.

“De lange levenslijn geeft aan dat hij makkelijk tachtig kan halen”, aldus de handlezer. “De korte hoofdlijn geeft aan dat Ié vrij impulsief is, of zelfs een beetje dom. Iets anders kan ik er niet van maken, als je zo opzichtig hands maakt in je eigen penaltygebied.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat kan natuurlijk wél: voor voetbal heeft men geen handen nodig (tenzij om hands te maken), voor handbal is dat wat anders. Maar handbal wordt niet gespeeld in het Midden-Oosten, daar werpt men geen ballen, maar handgranaten. I.S. doet het liever met bomvesten en IUD’s. It’s a blast.

gravatar

Nah wirklich, das hat der Cesare Lombroso anfang des vergangen Jahrhunderts auch schon behauptet. Aber leider hat keiner das ernst genommen und was ist dann passiert? Ein ekelhafter voll-Idiotischer Dickschädel mit Mäusegehirn wurde Präsident der Vereinigten Staaten. Am 30. Mai ist der Weltuntergang fällig.