Studio Speld / Shutterstock

Pathé ontkent deceptie Friends-vertoning: ‘Om elke grap werd keihard gelachen’

‘We hoorden mensen van buiten de deur schateren’

Op sociale media wemelt het van de boze reacties na de jubileumvertoning van Friends in de Nederlandse bioscopen. Volgens bioscoopketen Pathé was de vertoning echter een groot succes. “Om elke grap werd keihard gelachen.”

“We stonden buiten de deur te luisteren en elke grap viel”, zegt Pathé-directeur Jacques Hoendervangers. “Soms begonnen mensen zelfs te klappen van enthousiasme. Heel leuk om te horen dat deze serie nog precies dezelfde reactie opwekt bij het publiek als twintig jaar geleden.”

Jacques Hoendervangers is dan ook verbaasd dat mensen nu zo boos reageren. “Je kunt niet eerst een paar uur achter elkaar in je broek schijten van het lachen, en dan achteraf je geld terugvragen. Heel flauw.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *