Trekkerweb.nl/YT

Advies: tractoren kunnen snelwegen rond Utrecht beter mijden

‘Er zijn veel automobilisten op weg naar hun werk’

Rijkswaterstaat adviseert boeren niet de snelwegen rond Utrecht op te gaan. Mensen die naar hun werk moeten zijn namelijk van plan die snelwegen te gebruiken om op hun werk te komen.


“Wie vandaag met een tractor rond Utrecht wil protesteren loopt het risico vast te komen zitten tussen een grote groep forenzen”, waarschuwt Rijkswaterstaat. “Het is namelijk nogal een drukke plek voor woon-werkverkeer. Demonstranten die daar met een tractor tussen proberen te komen lopen de kans om veel te laat aan te komen op hun demonstratiebestemming.”


Boeren die toch met een tractor willen protesteren kunnen volgens Rijkswaterstaat beter thuis de deur van hun stal aan gort rijden.

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij adviseren boeren die vandaag op weg gaan, eerst de ploeg achter hun landbouwtrekker (tractor, red.) te verwijderen. Dat levert te veel NO2-schade op.

Reageer
gravatar

Dan komt omdat boeren eerlijk zijn. De corrupte politici, bankgraaiers, CEO’s (nep ondernemers) en ander tuig hebben hun centjes op de Bahamas gestald en trekken hier nog een uitkering.

gravatar

was de regel niet dat een voertuig minstens 60 km/u moet kunnen halen voordat het de snelweg op kan en 50 km/u op autowegen? Hoeveel boeren hebben een tractor die dat kan?

En waarom krijgen onze helden die de zwarte-pietentegenstanders tegenhouden een boete en deze boeren niet! Het is een schande! En het is tijd voor een roetveegboer.

Reageer