Olena Yakobchuck / Shutterstock

Ilse (62) ging in zee met een Nigeriaanse prins en nu woont ze in een gouden paleis in Lagos

'Ik hoefde maar duizend euro over te maken'

Het was op een druilerige novemberochtend dat de 62-jarige Ilse een mailtje kreeg van een Nigeriaanse prins. Of ze duizend euro kon overmaken om vervolgens mee te delen in een gigantische erfenis. Nu, tien maanden later, woont ze in een gouden paleis in de buurt van Lagos.

“Prima deal toch?”, vertelt Ilse terwijl een jongvolwassen man met tulband een druif in haar mond werpt. “We hebben het hier over een rendement van vele tienduizenden procenten. In dat opzicht is het gek dat Mr.Asamoah.Gujabe (de prins in kwestie, red.) er maanden over heeft gedaan om iemand te vinden. Volgens hem reageerde niemand op z’n mailtje. Wie laat zo’n kans nou schieten?”

De miljardenerfenis is een flinke opsteker voor Ilse na zeker twee jaar in de bijstand te hebben gezeten. “M’n vriendinnen zeiden nog: niet doen. Je hebt al zo weinig geld, je kunt je kat amper te eten geven. Ik denk dat ze gewoon jaloers waren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zag niet zo lang geleden net een reclame op televisie van een rondborstig, 18-jarig meisje die niks liever wilde dan keihard aan mij l*l zuigen. Meteen gebeld!

Reageer
gravatar

Het valt wel op dat er duizenden prinsen zijn in Nigeria, met arbeidsloze inkomens net als in Saoedi-Arabië. Er moeten dus ook honderden koningin zijn in Nigeria. Want waar moeten die prinsen anders hun erfenis van krijgen? Over zuigen gesproken: Westerlingen blijken ook aan en in Nigeria te zuigen: Shell is daar een bekend voorbeeld van, S. zo zuigt Shell (met Eni) veel olie uit de Nigerdelta en vervuilt daar grond- en oppervlaktewater van de Ogoni’s. Als contraprestatie komen veel Nigeriaanse prinsen naar Nederland om asiel aan te vragen. Ik herinner mij nog de hausse aan jonge viriele Nigerianen die in de jaren ”70 allemaal huwden met Nederlandse 60 + vrouwen. Om direct na de ontvangst van hun Nederlandse paspoort naar lucratiever bestemmingen te verdwijnen. Wham, bam, thank you ma’am