Studio De Speld

Hoe vaak moet je een gezelligheidsrobot naar je oma sturen om vol te kunnen houden dat je van haar houdt?

Bedenk dat goed contact niet gaat om kwantiteit, maar om kwaliteit. Beknibbel dus niet en koop een geavanceerd model. Je hoeft echt niet iedere week een gezelligheidsbot langs te sturen. Ook die robot heeft immers geen zin om twee keer per week de vraag te krijgen of hij al een vriendinnetje heeft en of er soms geen leuke meisjes zijn in de cloud.

Beter is het om te bedenken op wat voor dagen je oma nou echt behoefte heeft aan een praatje. Bijvoorbeeld met kerst of op haar verjaardag. En op de verjaardag van haar kleinkinderen kun je bijvoorbeeld een bot met wat foto’s langs sturen. Je kunt ook met andere familieleden samenwerken: het is leuk voor je oma als ze niet altijd dezelfde gezelligheidsrobot langs krijgt. Afwisseling doet opfleuren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *