Craiyon AI

Craiyon AI

Nieuwe AI-robot kan zelf dickpics maken en ongewenst versturen

Opnieuw een revolutie in techland. Het Amerikaanse bedrijf OpenAI heeft een robot ontwikkeld die zelf dickpics kan generen en ongewenst versturen. Worden mannen straks overbodig?

“Ik zal even laten zien hoe het werkt”, zegt een enthousiaste Alexander Klöpping. “Ik ga naar de webpagina DickpicGPI. Daar vul ik mijn voorkeuren in. Bijvoorbeeld: bloedlul, half erect, teruggetrokken voorhuid, Spaanse kraag. Dan druk ik op genereren. Et voilà! De computer maakt een niet van echt te onderscheiden halfslappe smerige bloedlul.”

Inderdaad verschijnt op het beeld nu een door de computer gegenereerde penis, eentje die in het echt helemaal niet bestaat. “Maar het knapste is dat DickpicGPI ‘m zelf ook naar een vrouw stuurt die daar totaal niet op zit te wachten”, vervolgt Klöpping. “In dit geval naar, even kijken, de 23-jarige Melissa Boender uit Harderwijk. Die schrikt zich momenteel helemaal het schompes.”

Veel technerds zijn enthousiast, veel ethici hebben hun bedenkingen. Denker des Vaderlands Daan Roovers: “Het fotograferen van de penis was decennialang het domein van mannen. Dat een computer dat nu overneemt kan veel van hen het gevoel geven dat er iets heel belangrijks wegvalt. Alsof hun leven er ineens niet meer toe doet. Een gevoel van: ‘waarom ben ik?’ Dat is iets waar ik me erg zorgen om maak.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie persoonlijk de lol niet in van namaakpenissen. Geef mij maar een haarscherpe foto van een lekkere, flinke en blonde jongeman met een kaarsrechte lul met minstens lengte en omtrek van 20 cm en 13 cm.

Het liefst maak ik de foto zelf.

Reageer