Antonio Guillem / Shutterstock

Guus al 2 weken niet op werk verschenen: ‘Ik wacht even tot deze bui voorbij is’

De 28-jarige Guus is al twee weken niet op werk verschenen. “Ik wacht even tot deze bui voorbij is.”

“Het regent me de afgelopen veertien dagen echt te hard om naar werk te fietsen”, zegt Guus. “Maar volgens Buienradar wordt het maandagmiddag eventjes droog. Dus ik kan beter dan komen. Anders zit ik ook maar op kantoor met een natte broek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Guus blijft sinds begin oktober thuis vanwege een onophoudelijke regenbui die door een magneet uit Montenegro boven zijn huis blijft hangen.
Mogelijk helpt het als hij de regenwolk een aluminium hoedje op zet.

Reageer
gravatar

daarom werk ik in de ICT. Dan hoef je niet naar buiten en kan je alles vanuit je kelder doen. Dan hoef je geen natte broek aan. Om precies te zijn: je hoeft helemaal geen broek aan.
Het enige menselijke contact wat je dan nodig hebt is de klantenservice van de KPN als je internet er 10 seconden uitligt

Reageer
gravatar

Uw journalistieke hart zit op de juiste plek, maar de werkgever is geen partij in deze; de werkgever wordt nergens van beschuldigd en niet eens genoemd. Het is de bui die hier wordt beschuldigd, en die zou dan ook aan het woord gelaten moeten worden.

gravatar

Hoewel buitenlandse donaties aan de verkiezingen wettelijk als misdaad worden omschreven in de VS, zijn de belangrijkste sponsors multi-nationals die hun economische belangen laten prevaleren boven het nationale belang.

Reageer