AVROTROS/YT

Indrukwekkende huilbui in Beste Jankerds brengt Anita Meijer aan het zingen

De laatste aflevering van Beste Jankerds heeft in heel Nederland voor gezang gezorgd. Niemand hield het stil bij het zien van het indrukwekkende gehuil van bekende jankerds als Henk Poort, Davina Michelle en Brace.

Met name de huilbui van Maan maakte indruk. Zoveel, dat Anita Meijer keihard begon te zingen. “Ik zag die tranen en ik brak gewoon in gezang uit. Ik kon mezelf niet meer bedwingen”, vertelt een zichtbaar muzikale Meijer. Toen mensen Meijer zagen zingen, konden ze zelf hun stembanden ook niet meer bedwingen. Uiteindelijk stond iedereen ongegeneerd te zingen.

“Gênant eigenlijk, zingen op de nationale televisie. Van te voren had ik me nog zo voorgenomen om niet in melodieën uit te barsten. Al is het natuurlijk ergens wel mooi om te zien dat ook mannen op tv hun klanken de vrije loop lieten”, aldus de zangeres.

Ook veel kijkers meldden op Twitter dat ze voor de tv zachtjes zaten te neuriën. Zo werd de zaterdagavond afgesloten met een lied en een traan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wanneer berichten jullie nou eindelijk eens over lijn 999 naar Geen Dienst? Ik wacht hier al maanden op en ben het wachten zat! Schiet eens op Speld! Jullie zijn dit verplicht aan de samenleving!!!

Reageer
gravatar

Ja jij gaat ook huilen als Geertje weer wat zeteltjes verliest in 2021. Dream on rechtse rolo 😀

gravatar

De gedachte dat jezelf gehoord mag worden is ingeslapen in de gedachte dat valse toonladders op een instrument gespeeld worden.
Stemming is een instrument. Gedachte dat dit klinkt is het zelf ondergaan van wat je past.

gravatar

Mooi gezegd, als ik nog een muzikale aanvulling, “een toegift” zogezegd mag geven :

De toetsen van de piano weerspiegelen het gemoed van de speler, Zwart voor diepgang,….introspectie. De witte toetsen voor de broodnodige frivoliteit. En het bruine van de viool ; Net als mijn reet!