Time/YT

Genderneutrale Barbie moet voortaan ieder geslacht minderwaardigheidscomplex bezorgen

Bij Barbies denken mensen vaak direct aan poppen voor meisjes, maar daar komt nu verandering in. Speelgoedfabrikant Mattel introduceert een nieuwe genderneutrale lijn Barbies. Stoere shorts, een rokje
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In de verpakking van de genderloze Barbie zit natuurlijk niet een speelgoedstofzuiger. De speelgoedstofzuiger hoort bij gender Ken.

Barbie geeft de voorkeur aan een lasapparaat.

Reageer
gravatar

Laten we beginnen om alle ministers een oranje overall aan te trekken en kaal te scheren. Nu is het geslacht veel te duidelijk zichtbaar.
Volgende missie: heren rijwielen uitroeien.

Reageer
gravatar

Een niet-Nederlands woord nu en dan vind ik niet zo erg. Pas hoorde ik echter iemand op de radio over een “Roeling” praten, waarmee ze “ruling” ( engelse r, lange oe) bedoelde. Zeg dan liever “uitspraak”,

gravatar

Ja de meisjes zijn altijd wat sneller seksueel volwassen. Volgens alle foute maatstaven die ons onderwijs definiëren, lopen ze altijd voorop.

Reageer
gravatar

https://www.autisme.nl/over-autisme/wat-is-autisme/asperger/

De diagnose syndroom van Asperger wordt in Nederland niet meer gegeven. De huidige editie van het Amerikaanse handboek voor psychische stoornissen, de DSM-5, spreekt nog maar van één overkoepelende autisme-diagnose: de autismespectrumstoornis (ASS). Voor subtypes als syndroom van Asperger zou onvoldoende wetenschappelijke onderbouwing zijn. Mensen die deze diagnose in het verleden kregen kunnen die wel gewoon blijven gebruiken.

gravatar

In de diagnose van de talloze vormen van autisme moesten ze wel een verzamelnaam overnemen uit de VS waar die het meest frequent zijn.