Just dance/Shutterstock.com

Doorgesnoven mensen proberen genuanceerd te reflecteren op hun cokegebruik

Cocaïne geeft een stimulerende roes, maar door het geweld in de illegale industrie is het niet altijd ethisch om het te gebruiken. We vroegen een paar doorgesnoven mensen om te reflecteren op hun drugsgebruik.

Erik (32)
“JA NATUURLIJK DENK IK ER WEL OVER NA OF IK ZOU MOETEN SNUIVEN OF NIET. MAAR JE BENT OOK GEWOON EEN INDIVIDU TOCH? DRAAG JE DAN DE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR EEN VERKEERD SYSTEEM? LIGT DE SCHULD DAN NIET OOK ERGENS ANDERS SNAP JE? HEE IS DIT FLEETWOOD MAC? DIT IS FLEETWOOD MAC TOCH?”

Rosanne (24)
“ZO FUCK IK SCHAAM ME WEL DIEP JA. VROEGER LEGDE IK DE LINK TUSSEN MIJN SNUIF EN HET GEWELD NOG NIET, MAAR NU DENK IK WEL VAN JA KAN IK HET WEL VERANTWOORDEN. WEET JE DAT RUMOURS EROP IS GEMAAKT? STEVIE NICKS! WEL ECHT LEKKER NUMMERTJE. THUNDER ONLY HAPPENS WHEN IT’S RAINING!”

Kees (59)
“IK DENK DAT ER NIEMAND IS DIE ZICH ZO SCHAAMT ALS IK. ALS IK NAAR MIJN VRIENDEN KIJK, SCHAAM IK ME HET MEEST. JA IK SNUIF OOK WEL HET MEEST, MAAR TOCH. IS EEN SLECHTE COCKTAIL, COKE EN SCHAAMTE. WORD IK HEEL AGRESSIEF VAN! ZIE JE DEZE TATTOO? HEB IK IN COLOMBIA LATEN ZETTEN. WEET IK NIKS MEER VAN. ZIEKE TIJGER OF NIET? SCHAAM ME VERDER KAPOT. WHOOO HOOR IK NOU FLEETWOOD MAC? JA DIT IS FLEETWOOD MAC! OOOO IIII WANNA BE WITH YOU EVERYWHERE. LIJNTJE GOZER?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De narcotisering van Nederland

De linkse media heeft weer een mythe verspreid in Nederland: Nederland Narcostaat. Nu wordt de Boreaal verweten met het gebruik van de paddo, pil of poeder de samenleving te ondermijnen.

De blanke Nederlander -blank, zowel van buiten als van binnen!- is zeer verstandig en weet heus wel wat zijn grenzen zijn. Hij kan zelf wel bepalen wat hij doet en hoe hij het doet.

Goed, cocaïne wordt nu als de boosdoener neergezet. Cocaïne is dezelfde stof dat in Coca Cola zit. Als dit zo ontwrichtend is, waarom mag Coca Cola verkocht worden in Nederland?

Nu willen ze de Boreale gebruiker stigmatiseren en vervolgen. Waardoor Nederland volgepropt wordt met rechtbanken en politieagenten op iedere hoek. Kortom, 1000 miljard aan kosten voor de volgende linkse mythe!

Reageer
gravatar

Ooit als kind ondergeschoven, dus nu ben ik als wraak constant dóórgesnoven, logisch toch? Het is gewoon de schuld van mijn ouwelui. Zij verschuilen zich achter: “hij had verkeerde vrienden”.
Maar laten we niet vergeten: ik kan per dag stoppen met die coke-verslaving; ik doe het alleen niet om mijn ouwelui en de hele bierenfamilie te pesten . Draai nog ff een jointje.

Reageer
gravatar

alle hoofdletters in de letterbak zijn opgebruikt op de Q’s na. wij letterzetters van de speld zullen het voorlopig zonder bovenkast moeten doen. wij zijn uit het lood geslagen en dat is begrijpelijk.

o.a. een naam als fleetwood mac kan niet meer met beginhoofdletters worden geschreven. dat lukt alleen nog met Queen en dat is terecht.

Reageer