Európa Pont / Flickr

Melissa bijna zo goed als hersteld van Sziget 2016

Melissa (24) uit Groningen denkt wel bijna helemaal opgeknapt te zijn van het zevendaagse Hongaarse festival Sziget dat ze in 2016 bezocht. “Ja, mijn koppijn is eindelijk wat weggezakt en van die dinsdag-, woensdag- en donderdagdip merk ik ook niet zo veel meer gelukkig. Oh ja, en ik ben ook bijna van mijn chlamydia genezen”, vertelt ze opgewekt.

Financieel is ze er ook bijna bovenop: “Uiteindelijk was alles ietsje duurder uitgevallen dan verwacht, maar nog een paar duizend euro en dan heb ik alles netjes terugbetaald aan mijn moeder.”

Melissa baalde wel dat ze de laatste edities van Sziget heeft moeten missen. “Ik had echt super graag willen gaan, maar af en toe moet je ook naar je lichaam luisteren. Volgend jaar ben ik er sowieso bij. Kan ik eindelijk mijn bananenpak weer aan.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve Melissa, ga niet in bananenpak. Nogmaals ga beslist niet niet in bananenpak. Denk aan die twee Nederlandse jongens die vanwege drogerende genotsmiddelen (drugs, red.) door de Hongaarse politie zijn opgepakt.

Uit een eerder artikel in ons aller medium van geloofwaardig nieuws, blijkt dat bananen vaak in verband worden gebracht met de verboden genotsmiddelen.

Terzijde: Paprikachips en ongezouten pinda’s zijn niet verboden.

Reageer