Door Max Bukovski/Shutterstock.com

Balen: alle babynamen zijn op behalve Brokulampie

Bart en Jetske krijgen binnenkort een kindje en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Wat alleen wel een beetje balen is, is dat álle namen al in gebruik zijn. Greetje, Koekie, Anne; zelfs Hyena bestaat al. Het baby’tje is er over zes weken al en ze hebben nog steeds geen naam. Ja, Brokulampie. De enige naam die nog niemand heeft.

Jetske twijfelt daarom of ze Brokulampie nu bij haar vriendinnen bekend moet maken. “Er zijn er nog twee bijna uitgerekend. Aan de ene kant denk ik: het zal maar gebeuren dat een van de twee dan precies voor Brokulampie gaat. Dat kan ik voorkomen door de naam al te claimen. Aan de andere kant wil je ook niemand op ideeën brengen. Straks gaat ze er júíst met mijn naam vandoor.” 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jawel (ik heb het hen even gevraagd), maar het is duidelijk nog niet tot uw mannelijke hersens doorgedrongen dan er daar al een paar miljoen van rondlopen. Helaas is mijn prachtige voornaam al bezet, anders had ik die aanbevolen.