Studio Speld/Shutterstock.com

SBS graaft Jos Brink en Mies Bouwman op voor nieuwe programmering

Na de terugkeer van Lingo en Man Bijt Hond tovert John de Mol binnenkort nog een konijn uit de hoge hoed: hij is van plan om de lichamen van Jos Brink en Mies Bouwman op te graven om ze aan zijn presentatieteam toe te voegen.

Volgens mediacolumnist Angela de Jong is het een slimme zet van de mediamagnaat. “Het succes van Lingo en Man Bijt Hond bewijst dat de kijker houdt van nostalgie. Door het opgraven van in verregaande staat van ontbinding verkerende lichamen zouden ze zomaar eens de slag van RTL en de NPO kunnen winnen.”

John de Mol is maar wat trots dat hij de twee wijlen tv-iconen bij zijn zender mag verwelkomen. “Jos Brink wordt op korte termijn postuum teamcaptain bij Ik Hou van Holland, en het stoffelijk overschot van Mies Bouwman gaat aan de slag bij Hart van Nederland. Wat mij betreft zijn deze twee getalenteerde rottende lichamen de toekomst van deze zender.”

Bij succes overweegt De Mol om ook de lijken van Rob Kamphues, Astrid Joosten en Valerio Zeno op te graven.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *