The White House/Flickr.com

Deze bedragen beloofde de G7 nog meer om te doneren

Gisteren kwam de G7 overeen om 20 miljoen euro te doneren aan het Amazonegebied. Deze geste werd breed uitgemeten en daardoor raakten andere donaties van de G7 ondergesneeuwd. Zonde. Wij zetten ze daarom nog een keer op een rij.

16 euro naar kankeronderzoek

8 euro naar Afrika

22,55 euro naar Javaanse rijstboeren zodat ze kunnen investeren in micro-irrigatie

75 cent aan een stichting die iets doet met kinderen en kunst of zo

4,80 euro naar de bestrijding van malaria en dengue (geweigerd door malaria)

Twee Sanifair-bonnetjes voor de frettenopvang in Wezep

Een flippo van Tweety, twee roze touwtjes en een oude Le Monde die over de boulevard van Biarritz dwarrelde om kindarbeiders in Bangladesh van een menswaardig bestaan te voorzienUw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het veel besproken donorcodicil of orgaandonatie is hier niet mogelijk of van toepassing want daar moet men toch minstens een hart, ruggengraat of een oog of zo voor hebben.

Reageer
gravatar

Ze zijn weer bezig. Nadat er weer een paar tientallen negers zijn geplaatst, gaan ze nu al een antiracismeprogramma starten met plakkaten overal zo hoorde ik van een vrouw die ik eerder sprak. Ze had een zoon die in Afrika werkt en die de zinloosheid ziet van al die gezondheidsprojecten.