Shutterstock / VICUSCHKA

Huisjesmelkers gaan investeren in bruggen en bankjes

‘Daar liggen enorme groeimogelijkheden’

De crisis op de woningmarkt leidt tot enorme problemen, maar voor sommige mensen liggen er ook kansen. Nu steeds meer mensen op straat moeten wonen zien investeerders gouden kansen in bruggen en bankjes.

“De vraag naar woonruimte die geen woonruimte is neemt enorm toe. Ik kan in die vraag voorzien door plekken openbare weg op te kopen en voor geld te gaan verhuren”, vertelt huisjesmelker Aat van Herk. “Eigenlijk moet je nu inspringen op de populariteit van bankjes, viaducten, kartonnen dozen en bosjes. Daar gebeurt het nu. En die werptentjes gaan binnenkort ook drie keer over de kop. ”

Prins Bernhard jr. heeft inmiddels 30 Leger des Heils-nachtopvangen in Amsterdam aangekocht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De lantaarnpalen blijven gelukkig buiten vastgoed/fout schot, anders zou ik niet weten waar ik tegenaan zou moet slapen, s morgens koffie te zetten, telefoon opladen en m’n pak te strijken voordat ik naar m’n werk ga.

Reageer
gravatar

Zelf ben ik ook nog opzoek naar een leuk bankje. Liefst met leuning en in de omgeving van de Benelux. Naast mijn fulltime baan die ik graag gratis klusjes in het betreffende park, en bij de makelaar thuis. Uiteraard is het aan de verhuurder om mijn kledingstijl, favoriete boek en accent te kiezen.

Reageer