Pedarilhos/shutterstock.com

Bosbranden voorkomen kap van duizenden hectares regenwoud

Eindelijk goed nieuws uit Brazilië

Onze planeet krijgt een keer goed nieuws uit Brazilië. Dankzij de gigantische bosbranden in het Amazonegebied kunnen duizenden hectares aan regenwoud niet gekapt worden.

De tienduizenden branden in het gebied houden houthakkers tegen. Bovendien leggen ze bomen in de as, waardoor het onmogelijk is ze nog om te hakken. Een mooie opsteker na alle trieste verhalen over ontbossing in Brazilië.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oh, een regenwoud. Dat is wat aan America ontbreekt, dus laten we dit gebied kopen van Brazilië. Ze hebben door een economische crisis moeite dit gebied te beheren, dus een koop behoort zeker tot de mogelijkheden.
En anders trek ik ons terug uit alle verdragen met Brazilië.

Reageer
gravatar

Als we de Zuid-Amerikaanse regenwouden als de longen van de wereld zien, is nu wel duidelijk dat de patiënt ernstig aan COPD lijdt. Het is een troost te weten dat de vliegas uiteindelijk ook Europa zal bereiken door de werking van de Wet van Buys Ballot, aangevuld met de as-uitstoot door wereldwijd geactiveerde vulkanen. DJ Trump zal ongetwijfeld Amerika groot maken door de supervulkaan in Yosemite National Park aan te slingeren. Maar even vooraf: hoeveel Yankees kunnen wij hier huisvesten via AirBnB?

Reageer