AT5

Amsterdam komt met bed-bad-broodregeling voor uitgezette ondernemers

Amsterdam gaat noodlocaties zoeken voor ondernemers die uit hun pand zijn gezet door #wearehere. Vandaag stemde de gemeenteraad in met de zogenaamde bed-bad-broodregeling voor uitgeprocedeerde ondernemers.

In elke noodlocatie moet plek zijn voor maximaal 80 ondernemers, zo staat omschreven in het bestemmingsplan. “Het is niet de bedoeling dat ondernemers permanent in de noodlocatie gaan hangen”, legt GroenLinks-fractievoorzitter Femke Roosma uit. “Anders is er niet voldoende doorstroom. Het doel is een veilige werkplek, maar ondernemers moeten tegelijkertijd wel nadenken hoe hun toekomst zonder kantoor eruit ziet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ter adstructie:

– Nederland heeft 17.084.719 201 inwoners (waarvan 5,3 % allochtoon) op 41.543 km²

– Amsterdam 863.202 (waarvan ruim de helft allochtoon) op 219,32 km²

Amsterdam heeft sl*chts iets meer dan vijf procent van de inwoners van Nederland op een half procent van de oppervlakte. Amsterdam Beach (Zandvoort), Amsterdam Castel (Muiderslot), Amsterdam Windmills (Kinderdijk), Amsterdam Miniature (Madurodam) e.d., niet meegerekend.

gravatar

1. Amsterdam – 859.732 inwoners, moordstad
2. Rotterdam – 641.326 inwoners, havenstad
3. Den Haag – 534.158 inwoners, regentenstad
4. Utrecht – 349.234 inwoners, kardinaalstad
5. Eindhoven – 229.637 inwoners, intelligentie- stad
6. Tilburg – 215.946 inwoners, voorheen industriestad
7. Almere – 205.058 inwoners, overloopdorp
8. Groningen – 203.954 inwoners, mooiste treinstation
9. Breda – 183.851 inwoners, oer-Brabantse stad
10. Nijmegen – 176.162 inwoners, Romeinse stad

gravatar

Wat? Heet de GroenLinks-fractievoorzitter Femke Roosma? Het moet niet gekker worden. De Femkes nemen de wereld over! Eerst hadden we al Femke Merel, en verder in Amsterdam die ene, hoe ze ook alweer. Iets met een waaghals of zo. Wakkere landgenoten aller landen, verenigt u.

Reageer
gravatar

Ach ja., Amsterdam met hun extreem linkse gemeente. Dat het fout gaat met Amsterdam weet onderhand iedere fatsoenlijke Nederlander. Misschien is het een goed idee dat president Trump Amsterdam opkoopt.

Hij weet wel hoe je Amsterdam weer normen en waarden moet bijbrengen. ✅✅✅

Corrie.

Reageer
gravatar

Die uitgezette ondernemers zien er verdacht Onboreaal uit. Allemaal dankzij de Linksche Kerk, die hen hier naar toe haalt met subsidies en wanneer zij weigeren te vertrekken, mogen ze met nog meer subsidies blijven. Groen-Linksch, bah!

En als jullie denken dat ik racistisch ben, denk nog maar een keer na. De geblurde ondernemer heeft meegedaan met de Gay Pride en sindsdien woont hij bij mij op zolder, omdat de Social Justice Warriors de maatschappij graag blank hetero (of is het nou hetero blank) wil houden …

Reageer
gravatar

Het reservaat ‘Amsterdam’ is een aandachtszieke linkse hobby, waar men in ‘Amsterdam’ niet over uitgepraat raakt, maar in het land er allang niet meer toe doet.