Studio Speld

Wij verkopen deze speelgoed-gnoe voor 1,5 miljoen euro

‘Hij staat op een heel gewilde locatie’

Wij hebben deze speelgoed-gnoe in de aanbieding. Hij kost 1,5 miljoen euro. 

Nu denkt u misschien: maar dit is toch een doodgewone speelgoed-gnoe? Nee, hij staat namelijk in Amsterdam, op een heel goede locatie, vlakbij het Westerpark. Je bent zo bij het Leidseplein en tegelijkertijd is ook de ring niet ver weg. 

Verwacht u voor dit geld een grotere gnoe, of een gnoe met zwembad? Dan snapt u niet hoe de markt werkt. 

Heeft u interesse in de gnoe? Dan kunt u zich hier inschrijven voor de wachtlijst door te mailen naar [email protected]

Download nu de app van De Speld!Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is inderdaad een koopje. En hierbij alvast een waarschuwing: Het schiet bij alle Amsterdammers in het verkeerde keelgat als u in de comments waagt op te merken dat een mooiere Gnoe buiten de stad in vergelijking een schijntje kost.

Reageer
gravatar

Wat meneer Vraagtekens doorgaans placht te doen, is een leenwoord in een artikel of reactie fonetisch te spellen en daarna de vertaling in een Nederlandstalig alternatief verwerken in een zin waaruit blijkt dat hij weldegelijk begrijpt wat er bedoelt wordt maar net doet alsof dat niet het geval is.
Inderdaad een beetje vergezocht…

gravatar

De heer Bidet heeft enige boreale problemen met de Nederlandse topografie. Corrie is verliefd op Blonde Geert en die woont niet aan een Amsterdamse Gracht. Maar hij is geëxcuseerd – hij heeft nog ludduvuddu van zijn geliefde Henk.

gravatar

Het gaat om de verdeelsleutel wat betreft welke geslachtsziektes je wil oplopen.

Liefde kan die grens overstijgen.

En dan denk ik; ‘what the fuck’. Maak mij maar af als dat niet gezien wordt.

Ik ga verder!