RTL nieuws / YT

Otten mikt op de kiezers van Jacques Monasch

‘Wij gaan het electorale gat dat Nieuwe Wegen achterliet opvullen’

Henk Otten heeft een duidelijke groep kiezers voor ogen met zijn nieuwe partij. Hij wil het electorale gat opvullen dat Jacques Monasch achterliet toen hij uit de Tweede Kamer verdween.

“Natuurlijk is het ambitieus”, zegt Otten. “Ik zal bijna vijftienduizend mensen moeten overhalen, en dat zonder het charisma van Monasch.” Toch denkt Otten dat het mogelijk is. “Net als Monasch ben ik met veel bombarie vertrokken en heb ik nog geen duidelijke partijleider voor ogen. Bijna vijftienduizend kiezers zitten hierop te wachten.”

Otten heeft alvast grondig onderzoek gedaan naar zijn doelgroep: “Onze toekomstige kiezers zitten voornamelijk in Sneek, de woonplaats van Jacques Monasch. Wij pleiten voor een rationele omgang met het klimaat, minder migratie en een dubbel zo lange Sneekweek.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Trots op Nederland word ik als ik al deze principiële mensen zie die de fractiediscipline trotseren en recht door zee hun eigen koers uitzetten.

Reageer
gravatar

Laten we toch ophouden met al die verschillende partijen. Al die oprichteritis en vertrekkerij, daar wordt niemand beter van. Het is één grote FARCE. Het Chinese model, dát brengt stabiliteit, controle en veel applaus.

Reageer
gravatar

Kunt u zich ook in uw moedertaal uit drukken, of bent u bang dat dan er nog meer mensen begrijpen, wat voor onzin u uitkraamt?

Ik gebruik de uitdrukking “moerstaal” met opzet niet, omdat u dan denkt dat ik het over uw slaapknuffel het vrouwtjeskonijn heb.
😉