Forum Democratie / YT

Baudet: ‘We worden ondermijnd door onze voorzitters, onze partijgenoten en onze fractiemedewerkers’

In een volle zaal in Den Haag heeft Thierry Baudet een vurige speech gehouden voor zijn achterban. De voorman van Forum voor Democratie reageerde fel op het kritische interview van zijn partijgenoot Henk Otten en de daarna ontstane commotie.

“Een deel van onze partij-organisatie heeft zich tegen ons gekeerd”, sprak Baudet. “We worden ondermijnd door onze voorzitters, onze partijgenoten en onze fractiemedewerkers. Wij willen een fundamentele verandering in onze gelederen. Ik ben naar het front geroepen omdat de elites onze partij verkwanselen. We worden eindelijk weer de baas in eigen partij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tja ik las dat Thierry steeds meer rechtser georiënteerd wordt, altijd in het middelpunt wil staan en zijn partijgenoten links laat liggen . Het kan dus nog steeds alle kanten op gaan.

Reageer
gravatar

Inderdaad, standaard Google Translate aan als Baudet staat te raaskallen.

Niet dat het er beter op wordt, maar dan is hij nog verantwoordelijk te houden voor zijn fascistoïde ‘Blut und Boden’.

Is de de Muur van Mussert niet een mooi decor voor hem?

gravatar

En vrouwen mogen pas op FdV stemmen nadat ze zich hebben laten overrompelen, overheersen en overmannen. Alvorens ik op FdV ga stemmen instrueer ik dan ook altijd Mr. d’Urinoir in die richting.

Reageer
gravatar

En wat te denken van al die kiezers! Reken maar dat er een heleboel linkse samenzweerders tussen zitten. Ze proberen de partij kapot te maken door meer kandidaten in de Kamers, de Staten en de Raden te stemmen dan de partij aan kan. Dat kan toch niet zo doorgaan! Voortaan moet iedere FdV stemmer een bewijs overleggen dat hij/zij niet aan homeopathische verdunning lijkt. Minstens drie grootouders moeten van boreaalse afkomst zijn. Leraren en wetenschappers worden eveneens uitgesloten – die zijn allemaal links. Alleen dan kan FdV groot worden! Thierry Saluut!

Reageer
gravatar

Thérèse, Je bent zelfs de grootse groep linkse samenzweerders vergeten: de elite! Het elitaire gespuis spant heimelijk eendrachtig samen tegen onze rechtse wereldorde en tegen rechtgeaarde lieden met een witte inborst, zoals daar in ons land zijn: de eerzame heren Wilders en Baudet.

gravatar

Terecht moeten wetenschappers worden uitgesloten. Zeker degene die ook nog promotieonderzoek hebben gedaan en daarna gepromoveerd zijn, zoals Thierry B.

gravatar

Ja, en de media en alle journalisten moet een verklaring van adhesie ondertekenen, waarbij zij trouw beloven aan de Leider en het Nieuwe Bewind. Hoog tijd dat er een gelijkschakeling plaatsvindt.

gravatar

Het lijkt er sterk op dat dit forum zo aartsconservatief is dat zelfs tradities die bestaan in met name clubjes zoals 50+, maar in het verleden zeker ook bij de Ouderenpartij en Senioren 2000, hoog in het vaandel staan. Men vecht elkaar bijzonder graag de tent uit om zo een enorm zelfreinigend vermogen aan de dag te leggen. En Baudet smeekt ondertussen om Forums ‘pianospeler’ te sparen. ‘t Is me wat.

Reageer
gravatar

Ze hebben over iedere leeftijd standaard ideeën, omdat hun eigen leven van meet af aan biologisch bepaald is.