Nancy Beijersbergen / Shutterstock & ANP / Radio1

Partij van Krol en Otten met ruzie uit elkaar gevallen

Boze partijleiders doen ontboezemingen over 2 uur samenwerken

De Partij voor de Toekomst is met ruzie uit elkaar gevallen. Partijleiders Henk Krol en Henk Otten concluderen na een hoogoplopend conflict dat ze niet meer met zijn tweeën door één deur kunnen.

“Met die man is niet samen te werken”, constateert Otten boos. “Hij komt afspraken niet na, verhaspelt cijfers en trekt alle eer naar zichzelf toe. Hij vergeet wat er in het partijprogramma staat, terwijl we die net vijf minuten geleden hebben vastgesteld. De afgelopen twee uur ben ik van de ene in de andere verbazing gevallen.” Otten is niet bereid zijn zetel op te geven.

Henk Krol legt op zijn beurt de schuld bij Otten: “Geld van drie contributeurs is spoorloos verdwenen. Mijnheer Otten beweert dat dat geld was om een wetenschappelijk instituut op te zetten, maar daar is nooit meer iets van vernomen. Terwijl hij daar toch ruim drie kwartier de tijd voor heeft gehad.” Krol is niet bereid zijn zetel op te geven.

Het rommelt al geruime tijd binnen de partij. Vijftien minuten geleden stapte Femke Merel van Kooten-Arissen al op omdat het binnen de partij te veel over ‘oudemannendingen’ zou gaan. Van Kooten-Arissen was destijds niet bereid haar zetel op te geven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zojuist vernomen dat Henk Krol zichzelf opgesplitst heeft. Beiden delen gaan door als Henk Krol I en Henk Krol II de zetel wordt eerlijk verdeeld.

Reageer
gravatar

Vooral JONGEREN schaar ik onder de generatie #IK.
Hebben schijt aan alles, willen alles hebben, steken zich in de schulden voor gadgets, of jatten het ‘gewoon’, of ‘verdienen’ het met drugshandel

Kijk nu ook maar in diverse landen naar de illegale feesten, al dan niet gevolgd door plundering, brandstichting, vernieling en geweld.

En ach, natuurlijk niet toevallig meestal allochtoon. Vooral als het echt uit de hand loopt.
Geen generatiekwestie, maar ‘koeltoer’.
‘Oja, nee, maar, is van de blekke laaifs hoor.’