Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Henk Krol: ‘Hoe heeft het zo’n teringzooi kunnen worden in een partij waar ik niet in zit?’

Henk Krol, ongetwijfeld een partijleider, heeft onthutst gereageerd op de politieke chaos bij Forum voor Democratie. “Hoe heeft het zo’n teringzooi kunnen worden in een partij waar ik niet inzit?”, zegt Krol.

De oud-50Plusser is onder de indruk van de puinzooi: “Dat de partijleider overhoop ligt met het bestuur, dat er partijprominenten uit de partij stappen, dat is allemaal gesneden koek. Maar zelf af- en aantreden en verkiezingen uitroepen zonder het bestuur, je vinger blijven wijzen naar de media en dan letterlijk buitengesloten worden.. mijn hemel deze bende had ik zelfs niet kunnen aanrichten.”

De voormalig leider van de Partij van de Toekomst zegt ook een inspiratie te kunnen zijn voor Baudet. “De eerste keer denk je nog ‘goh wat erg’, maar na de derde keer verlies je er echt geen minuut slaap meer over.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

• Reageer
gravatar

My last salary was $ 3,200 for working 18 hours a week online. My sister’s boyfriend has averaged 11k for months now and she works about 26 hours a week. I can’t believe how easy it was once I tried it out. The potential with this is endless. This is what I do ..

http://www.maxjob3.com

• Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

• Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

• Reageer