Op1

Op1

BVNL presenteert kandidatenlijst die Nederlanders van hufterige afkomst vertegenwoordigt

Het is niet eenvoudig om op te vallen als zoveelste splinterpartij aan de rechterkant van het politieke spectrum. Wybren van Haga heeft dat begrepen. De BVNL-leider presenteert daarom een kandidatenlijst die specifiek Nederlanders van hufterige afkomst moet vertegenwoordigen.

“Henk Krol betaalde de pensioenpremies van zijn personeel bij de Gaykrant niet. Sieta van Keimpema verwaarloost haar kalveren zo ernstig dat FrieslandCampina met haar gebroken heeft”, vertelt Van Haga trots. “En vergeet mijzelf niet: ik ben een agressieve huisjesmelker die dronken achter het stuur zit. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat Nederlanders met een asociale achtergrond zich zullen herkennen in deze lijst van klootzakken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *