YouTube: Radio538

Jacques Monasch huurt Ziggo Dome voor meetup

'Ik kan niet wachten tot de wave door het stadion gaat'

“Hier gaat het maandag allemaal gebeuren”, glundert Jacques Monasch. Trots staat hij in het midden van de Ziggo Dome, die hij heeft afgehuurd voor een meetup met zijn fans. “Ik kan niet wachten tot de wave door het stadion gaat.”

“Stel je voor: 17000 man, en ze komen allemaal voor één iemand: Jacques Monasch. Monasch spreidt zijn armen en sluit zijn ogen. Hij begint voorzichtig te neuriën: “Say oeh ah Jacques Monasch, say oeh ah Jacques Monasch.” Dan loopt hij naar de zijkant van het podium. “Ik ga even mijn opkomst oefenen.”

Even later discussieert Monasch met de aanwezige geluidstechnicus. Hij wijst naar wat stippen en kruisjes die met tape op het podium zijn geplakt. “Don’t mess this up”, horen we hem zeggen. Hij pakt de microfoon erbij. “Kunnen jullie het achterin ook horen? Test één twee, test één twee. Oeh ah.” Alfred Oosenbrug, die op de tweede ring staat geposteerd, steekt zijn duim op.

Het zal de mensen aan niets ontbreken, verklaart Monasch, zichtbaar onder invloed van voorpret: “Catering, dj’s in de pauze, een ziek decor, walk-on girls en gigantische banieren met mijn hoofd erop die bij de start naar beneden komen rollen. Tsja, het kost je een jaarsalaris, maar dan heb je ook wat: Jacques Monasch.”

De kaartverkoop gaat morgen van start.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heb al een afspraak! Iin de geheel groengeverfde ArenA om daar onze nieuwe messias, de leider op links, het voorbeeld vóór Obama, de zo oprechte en originele, Jesse We Can Klaver zijn overwinningstoespraak tot heel ademloos Nederland te zien geven, in overhemd met opgerolde mouwen.

Reageer
gravatar

Als de partijkas van Monasch niet toereikend is voor de huur van de Ziggo Dome, kan hij altijd nog onderverhuren aan in Nederland wonende fans van Erdogan. In no-time zijn dan 25 voorstellingen helemaal uitverkocht, nog sneller dan Lee Towers en Anita Meyers de Ahoy-hallen vol krijgen.

gravatar

Who the f*ck is Jaques Monash ? Het enige wat hij hoefde te doen was de rol van de PvdA in het huidige kabinet aanvallen, maar hij koos voor een PVV-ultralight geneuzel. Jammer voor hem en de drie kiezers.

Reageer