funda.nl

Rijtjeshuis in Amsterdam-Zuid 50k meer waard nadat eigenaar gras heeft gemaaid

Het huis van Aron de Wit in Amsterdam-Zuid is zojuist 50.000 euro meer waard geworden. Aron heeft het gras gemaaid, waardoor de waarde van het huis met een oppervlakte van zestig vierkante meter is gestegen naar 2.625.000 euro.

Volgens de makelaar van het huis is de prijs marktconform: “Het huis ligt op een mooie locatie in Amsterdam, heeft twee woonlagen, een eigen schuurtje en zelfs een tuin van vijf bij vier meter. Waar zie je dat nog in deze stad? Bovendien heeft De Wit vorig jaar een paar dakpannen vervangen en een overkapping gemaakt in zijn tuin, dat scheelt al snel een ton of vier.”

De Wit kocht het huis in 2001 voor zo’n twee ton: “Ja achteraf gezien is dat een goede koop geweest. Maar er moest toen ook nog veel gebeuren aan het huis. Het gras was toen bijvoorbeeld nog niet gemaaid.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het goede nieuws is dat vandaag (19 augustus 2019) het huis is verkocht voor (bijna) de vraagprijs. Aron de Wit heeft later voor de camera van ATV toegegeven dat hij voor die prijs ook zijn vriendin, zijn echtgenote, zijn Rolex, drie rashonden en zijn nieuwe Range Rover heeft bijgeleverd. Hij kan nu in Leimuiden met een schone lei beginnen.

Reageer
gravatar

Nee, hij meldt zich iedere avond bij het Leger des Heils, voor een gratis slaapplaats.Als je zo’n winst niet verzilvert is die al snel op. Binnenkort moeten we geld aan de bank betalen om ons spaargeld te stallen. Staatsobligaties van Zuidelijke Euro staten zijn aan de straatstenen niet meer kwijt te raken, de enige veilige belegging is die in wapenfabrieken in Amerika. Maar dan doe je die (oxy)moron van een DJ Trump weer een plezier mee. Maar geen nood: ING, RABO en AMRO bieden mogelijkheden om torenhoge rendementen te halen als je geen vragen stelt. De fiscus weet er van en doet of zijn neus bloedt.

gravatar

Aron de Wit heeft de voor- en achtertuin betegeld. Tussen en langs de tegels groeit het onkruid welig. Daar heeft hij niks aangedaan. Grasmaaien bij de platschoenendienst als staakstraf levert echt geen 50.000 euro waardestijging van zijn (is er geen haar?) huis op.

Reageer
gravatar

Er is inderdaad geen “haar”. De Wit was in 2001 in gemeenschap van goederen (en huis, red.) gehuwd gehuwd. Toen hij vernam dat zijn huis inmiddels meer dan twee miljoen waard is, heeft hij zijn echtgenote in koelen bloede om het leven gebracht.
Hij kreeg tachtig uur taakstraf voor het onwettig gebruik van rattengif, alsmede een een uur rijontzegging vanwege gebruik van lachgas achter het stuur..

gravatar

Hij kreeg tachtig uur taakstraf voor het onwettig gebruik van rattengif, alsmede een rijverbod van één uur wegens het gebruik van lachgas achter het stuur..

gravatar

Eerst hadden de mensen een groter huis nodig voor hun gezin. Toen ze dat hadden, hadden ze minder of geen kinderen. Bij het bushokje worden mensen enkel nog privé met de auto opgehaald. Er zitten enkel nog Afrikaanse buitenlanders die met een bus gaan. Het land zal voorgoed raciaal opgedeeld worden in navolging van de VS. Hoe hard ze ook proberen te mengen. Dus hoe meer mensen hebben hoe egoïstischer ze worden (hoe minder creatief of scheppend ook). Zij die dat niet zijn horen bij de buitenlanders qua status en is een normaal leven onmogelijk gemaakt.

gravatar

Op het meest materiële niveau is er nu al geen liefde meer. Ze weten niet meer hoe het moet zonder negers. De libido is weg. Het wordt enkel nog begrepen via het mechanische recept om geld te verdienen. Op een hoger niveau was het al enkel de fantasie van geloof (een ziel bestaat immer niet).

gravatar

1619. De eerste slaven worden aan land gebracht in Virginia, in wat de VS zou worden door een Nederlander.

400e verjaardag.

gravatar

Bijna 2½ miljoen winst voor Aron in krap 18 jaar. Daar kan geen spaarbank tegenop. Flemmo te Gader gaat hier seminars over houden i.s.m. ING en verwacht dit bedrag binnen 3 maanden op zijn belastingvrije rekening op de Kaaiman Eilanden te kunnen bijboeken. Flemmo: ik zal die gast Aron een poepie laten ruiken. En Flemmo kennende zal dat poepie de Schiphol-stank langdurig overstemmen.

Reageer