Studio Speld/Shutterstock.com

Demonstranten Hongkong krijgen zesde ster

De demonstranten in Hongkong hebben zojuist de zesde ster in hun wanted-level bereikt. Na het protest op het vliegveld is hun niveau met een ster gestegen. Dit betekent dat het leger nu achter ze aankomt. 

“Je krijgt altijd zes sterren als je mot trapt op het vliegveld”, zegt kenner Flemmo te Gader. “Dat is kennelijk erger dan iemand op de stoep platrijden (één ster) of een agent doodstompen (twee sterren). Dat je op het vliegveld niemand aanvalt en alleen maar protesteert tegen een uitleveringswet maakt niet uit. Er staan roadblocks, je weet dat je je dan koest moet houden. Het leger komt, en die lui zijn genadeloos.”

Volgens Te Gader zijn de demonstranten kansloos tegenover de macht van het leger. “Zelfs met cheats kom je hier niet onderuit. Ze hebben lasers, Colt M4’s en overrijden je direct als ze de kans krijgen. Probeer dan je auto nog maar even over te laten spuiten. Deze lui achtervolgen je over de hele map. Het kan ze niet schelen hoeveel burgerslachtoffers daarbij vallen. Als het moet blazen ze een halve straat op. En ze blijven maar respawnen.” 

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Na zes Sterren volgt de zevende. Die ster wordt door de inwoners de Hemel genoemd. Dat is het stadium waarin de Volksrepubliek China Hongkong met de grond gelijk heeft gemaakt. De meeste inwoners zullen zijn omgekomen en de rest is bootvluchtelingen geworden.

De Italiaanse regering heeft alvast bekendgemaakt, dat zij het land niet in mogen.

Reageer