Don Mammoser/shutterstock.com

Italiaan kan goed tegen regen: ‘Ik ben kwart Nederlands’

De 38-jarige Paolo uit Bologna kan veel beter tegen regen dan zijn omgeving. De reden? Paolo is kwart Nederlands.

“Mijn oma komt oorspronkelijk uit Sittard”, legt Paolo uit. “Daarom kan ik gewoon naar de supermarkt lopen als het buiten miezert. Collega’s gaan schuilen, maar ik loop er dwars doorheen. Het deert me amper, los van dat ik er wel veel over klaag. Tja, dat zijn mijn Nederlandse wortels.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En weer vertaald naar het Nederlands:

Mijn neef is een inwoner van Bangladesh, maar in ons land kan alleen maar naar de supermarkt als ik honger. Mijn familie gaat naar een restaurant, maar ik rijd. Kan me niet schelen, behalve voor het feit dat ik klagen veel over het. Dit is te wijten aan mijn verlangen van wortel soep.

Reageer