Photobac/shutterstock.com

Kinderen spelen handelsoorlogje op straat

‘Ha, ik devalueer mijn munt!’

De toegenomen spanningen tussen de Verenigde Staten en China hebben zijn weerslag op het straatleven. Veel kinderen spelen nu handelsoorlogje na schooltijd. “Ik devalueer mijn munt en nu heb ik s
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hollanders zijn altijd enorme uitslovers met buitenlanders: gekleurde oosterlingen, zuiderlingen en dergelijke die ze, overigens terecht, zien als kinderen en die ook alleen daarmee steeds in verband gebracht worden. Zo iemand zat nu naast me op het terras, een vrouw. Ik bleef mezelf, en toen die donkere medemensen voor haar weer weg waren kwam ze weer wat op adem en zuchtte van verachting naar mij aan wie Nederlanders in het algemeen de humaniteit ontlenen die ze in hun ambitie zo overdrijven.

Reageer
gravatar

Misselijke klotekoters. Maken de straten onveilig met hun ellendige spelletjes, zodat ik niet met 120 km/uur door de straten kan scheuren. Kinderbijslag moet vervangen worden door kinderbelasting. Hoef ik niets te betalen, want ik heb geen kinderen. Ik betaal toch al niet, want de belangrijke personen bij de belastingdienst komen elke maand bij mij genoeglijk dineren. Maar het is gewoon oneerlijk dat ik geen bijslag krijg omdat ik bewust gekozen heb de ecologische voetafdruk te verminderen door af te zien van wat ik toch al nooit wou.

Reageer
gravatar

Hè, wat NAAR!

Waarom schieten ze niet gewoon indianen dood zoals vroeger?!
Of gaan ze lekker achter de computer in de weer met mitrailleurs en handgranaten?!

Deze generatie groeit op voor galg en rad!

Reageer