Hanny (67) vaart elke ochtend een rondje in zijn boot zodat iedereen te laat komt

De 67-jarige Hanny zit niet stil sinds hij met pensioen is. Hij heeft een nieuwe hobby: met zijn plezierboot om 8.30 uur door de binnenstad varen zodat iedereen te laat op het werk komt.

“Hier droom ik al zo lang van”, glundert de voormalige manager van een elektronicazaak. “Vooral de laatste jaren viel het werken me zwaar. Dat vroege opstaan, de sleur. Maar nu vlieg ik ‘s ochtends mijn bed uit, eerlijk waar. Al die chagrijnige gezichten bij de brug terwijl ik op een slakkengangetje voorbij tuf. Het mooiste zijn de bruggen die zo hoog zijn dat mensen denken: ‘Daar kon hij toch gewoon onderdoor?’ Het werkt echt verslavend.”

Na zijn vaste rondje door de binnenstad blijft Hanny de rest van de dag aan de kade liggen. “Dan doe ik een dutje, of kijk ik wat tv.” Om half vijf start hij de motor weer. “Dan ben ik precies op tijd voor de avondspits.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

fietsers verzetten zich en plaatse nu een raketmotor achterop zodat ze zichzelf over de open brug kunnen lanceren. Ook goed voor een nieuw seizoen: ter land, ter zee en in de lucht

Reageer
gravatar

Is het geen optie dat de fietsers het programma ‘Meester Frank Visser Doet Uitspraak ‘ inschakelen?

Vooral zijn sidekick Viktor Brand vind ik zo’n knappe grappige gast. Daar wil ik best wel een strandwandeling mee maken. 😘😘

Corrie.

Reageer
gravatar

Een baby boomer is letterlijk een mannelijke bewoner van een kangoeroebuidel.

De “babyboom” die jij wellicht bedoelt, is de geboortegolf vlak na de tweede wereldoorlog. De “boomers” zijn de ouders die de geboorte-explosie hebben veroorzaakt. Verreweg de meesten daarvan zij inmiddels overleden.

gravatar

“De mensen die geboren zijn tussen (grofweg) 1945 en 1955 worden doorgaans aangeduid als –babyboomers– . Deze generatie heeft een aantal gemeenschappelijke ervaringen. …”

Bron : Wikipedia