Shutterstock

Shutterstock

Eikel met boot opeens stuk leuker nu het bijna Koningsdag is

Dat Rolf normaal gesproken een enorme lul is, maakt een stuk minder uit nu het bijna Koningsdag is. “Hij heeft zo’n sloep met van die ligkussens.”

“Heeeee, ik vroeg me af wat jij met Koningsdag doet. Had gehoord van Lize dat je op je boot gaat met wat vrienden, klinkt echt mega leuk!! Snel drankje doen en bijkletsen? Veeel te lang niet gezien.” Tevreden kijkt Nora naar haar appje.

Dat Rolf een paar maanden geleden op een huisfeestje nog haar hele avond verpest heeft door alleen maar te praten over hoe fantastisch Orbán is, maakt natuurlijk helemaal niet uit. “Want koelkast aan boord. En hij vindt het prima om zelf te varen zodat alle andere mensen aan boord kunnen zuipen. Echt een hele leuke gast, Roel. Rolf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *