AVROTROS / YT

Boot met halfnaakte gespierde homo’s te confronterend voor man met bierbuik

‘Dit is slecht voor mijn zelfvertrouwen’

De Canal Parade tijdens de Pride: voor Cees van Hartingsveldt uit Maarn hoeft het niet meer. Hij heeft niks tegen homo’s, maar de boten met halfnaakte gespierde mannen vond hij te confronterend: “Dit is slecht voor mijn zelfvertrouwen.”

Cees trommelt met twee handen op zijn bierbuik als hij op tv een boot met soepel dansende adonissen voorbij ziet komen. “Ja lekker is dat, nu voel ik me dus schuldig dat ik nooit naar de sportschool ga. Prima dat die jongens op mannen vallen, maar dan hoeven ze hun strakke sixpacks toch niet op te dringen?”

Minder naakt is echter niet de oplossing, vindt Cees. “Nee, want die perfect getailleerde shirts van ze benadrukken alleen maar meer hoe goddelijk ze zijn.” Hij kijkt minachtend naar zijn gekreukte Hard Rock Cafe-shirt. “Afschaffen die hap.”

 

 

Download nu de app van De Speld!

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kom nog even terug op de bijdrage van “Het zal toch niet”: het wezen (m/v/o) uiterst rechts op de foto is Conchita Wurst die natuurlijk niet op de Anal Pareet mocht ontbreken.Het wachten is nu nog op een ‘kop’ stuk van de VVD dat uit electorale overwegingen zich overtuigd LGBT verklaart. Als alle LGBT’ers zich veilig achten in VVD-kringen, wordt de VVD opnieuw de grootste partij bij de verkiezingen, ongeacht de perverse schandalen die zich binnen liberale kringen afspelen. Een coalitie met DENK is dan bijna onvermijdelijk, beide slippendragers van de grootste fracties in Nederland zullen dan samen met GL, CDA en CU de stoffige resten van de PvdA op het Binnenhof ten grave dragen; uit oogpunt van Politieke Correctheid onder een regenboogvlag.