Flystock/Shutterstock.com

Wesp die jou zojuist stak doet niets zolang je niet beweegt

De wesp die zojuist je shirt in is gevlogen en jou daar een venijnige steek heeft uitgedeeld doet heus niets zolang je niet beweegt. Gewoon rustig blijven, dan gaat het beest dat tien seconden geleden als een volwaardige Neil Armstrong zijn angel in je huid heeft geplant vanzelf wel weg.

Dus ga nou niet gillen, of paniekerig met je armen zwaaien, of een prikweg-stick pakken. Dan denkt het beest dat net zijn gif in je bloedbaan heeft gespoten dat je hem iets aan wil doen, of zijn nest wil aanvallen. Gewoon rustig onder je shirt laten lopen. Hij is net zo bang voor jou als jij voor hem. Hij zal je heus niet zomaar steken zoals hij net heeft gedaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *