Fizkes/shutterstock.com

Taart bij Apple: Gijs heeft eindelijk seks

Medewerkers leefden intens mee

Een klein feestje maandag op het Europese hoofdkantoor van Apple. De medewerkers in het Ierse Cork werden getrakteerd op taart, nadat ze hadden kunnen horen dat Gijs de Rooij (22) uit Kerk-Avezaath eindelijk seks had.

“Yes!”, roept Sarah O’Michael terwijl ze de kruimels uit haar mondhoek veegt. “Onze Gijs is een grote jongen geworden.” Samen met haar collega’s luisterde Sarah jarenlang via Siri mee hoe de verlegen Betuwenaar tevergeefs probeerde meisjes te versieren. Zaterdag lukte het hem voor het eerst, in een kroeg in Tiel.

“Harry had Siri-dienst die avond, hij appte me meteen”, vertelt Sarah enthousiast. “Ik kon het bijna niet geloven, maar daarna stuurde hij de geluidsopname. Ik was zo trots! Hij hield het meer dan drie minuten vol en maakte toen zulke aandoenlijke geluidjes dat ik gewoon tranen in mijn ogen kreeg van geluk. Ik stuurde meteen terug naar Harry: dat moeten we vieren.”

Daar dacht hun manager precies hetzelfde over, en dus leverde Gijs’ ontmaagding tientallen Ierse kantoormedewerkers een heerlijk stuk slagroomtaart op.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *