shutterstock.com/Yvette Bolten

Nostalgische slutshaming die alle ’90s kids herkennen

Met welke van deze old skool ongefundeerde oordelen over Monica Lewinsky vermaakte jij je vroeger?

Er was een tijd waarin kinderen het moesten doen zonder iPads, candycrush en publieke verontwaardiging over machtige mannen die seks hebben met kwetsbare jonge vrouwen. Met welke van deze old skool ongefundeerde oordelen over Monica Lewinsky vermaakte jij je vroeger?

1. Monica Lewinsky doet het voor de aandacht
Weet je nog, tijdens het flippo-en op het schoolplein roepen dat Monica Lewinsky het allemaal voor de aandacht doet?

2. Monica Lewinsky is een hoer
Zucht: je mag van je ouders niet meer internetten via de inbelverbinding terwijl je nét je MSN-naam wilde veranderen in M0n!c@L3w1nskY = e3n Ho3r.

3. Monica Lewinsky probeert zich omhoog te neuken
Echte ’90s kids hebben bij tamagotchi’s net zo’n warm en nostalgisch gevoel als bij de collectieve overtuiging dat Monica Lewinsky die blauwe jurk met spermavlekken alleen had bewaard om de president te framen en zo hogerop te komen.

4. Monica Lewinsky heeft hém verleid
Ken je die plakhandjes nog die je op het raam moest gooien, die je deden denken aan de plakkerige handjes waarmee Monica Lewinsky het presidentschap van een van de beste presidenten in de Amerikaanse geschiedenis besmeurde?

5. Arme Hillary
Als je irritante buurmeisje je Furby had verpletterd onder haar Spice Girl-schoen, staarde je naar de glow-in-the-darksterren op je plafond en begreep je hoe Hillary zich moest voelen. Zo nineties!

Welke dierbare herinneringen heb jij aan het kapotmaken van een jonge vrouw die viel voor de charmes van de machtigste man ter wereld?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Monica Lewinsky uit Beverly Hills. Ze lijkt erg op Naomi Wolf, auteur van Vagina, en ook van Het einde van Amerika. Eerder was Naomi medewerkster van het Clinton-Gore team, om vrouwelijke kiezers te trekken. Clinton vergiste zich gewoon. Ik kan ze ook niet uit elkaar houden.

Reageer