D_Snapper/Flickr

Bitterbal stapt uit partymix en gaat solo

De bitterbal stapt uit de partymix. Dat heeft de minisnack vandaag bekendgemaakt. Volgens de bitterbal zijn de andere leden van de partymix een blok aan het been.

“Zonder mij stelt de partymix niets voor”, zegt de bitterbal. “Met de frikandel kan ik het nog wel vinden, maar ik weiger om nog langer het podium te delen met minderwaardige borrelhapjes als de kaassoufflé en de bamibal.” Volgens de bitterbal is zijn populariteit het vlot waar de partymix op drijft. “Laten we eerlijk zijn: wie bestelt er een partymix met alleen maar nasischijven, kiphapjes en vlammetjes?”

De bitterbal denkt dat zijn vertrek het einde betekent van de partymix. “Een partymix zonder bitterbal is toch een beetje als K-Otic zonder Sita.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bitterbal denkt dat hij het zal redden zonder ons. Maar hij vergeet dat als hij alleen is dat mensen toch liever kroketten hebben
Desalniettemin wensen wij hem succes

Reageer
gravatar

Het geheel is altijd meer dan de som der delen, dus wég met de partymix en voortaan alles apart kopen. Dan kun je zelf bepalen hoeveel bitterballen je eet. Ze maken die dingen toch apart klaar en ze mixen pas als ze gereed zijn. Hoeft niet meer, dan doen we dat zelf wel. Leve de bitterbal!

Reageer
gravatar

Terecht, ik ben er zo klaar mee. Ik heb best vaak dat ik denk lekker bitterbal en dat er dan vervolgens gewoon ern rijsttafel on me bek zit ik wil gewoon een bitterbal. En iedereen vreet eerst die bitterballen op en dan blijf je zitten met die teringzooi

Reageer
gravatar

Na het tekenen van een contract met Studio 100 wordt gemikt op instant succes, om er zoveel als mogelijk uit te persen. Na het zomerseizoen zit het balletje samen met al zijn klonen gewoon weer in een al lopende band, om vervolgens plaats te namen in een ensemble met 29 andere ballen.

Reageer