YouTube / AVROTROS

Binnenkort in het theater: The Lion King remake de musical

Over een week stopt de musical The Lion King. Maar niet getreurd, vanaf dan is de nieuwe musical The Lion King remake de musical te zien in Scheveningen. Fans van de film The Lion King remake kunnen dankzij de musical drie uur lang opnieuw genieten van de personages uit de film.

De musical volgt het verhaal van de nieuwe live action animatiefilm. Simba, Nala, Timon en Pumbaa hebben allemaal dezelfde rol als in de film. Ook kunnen bezoekers tijdens de musical genieten van Nederlandse versies van de liedjes die in The Lion King remake zitten. Leuk detail: het liedje The Circle of Life is oorspronkelijk geschreven door Elton John en zat al een keer eerder in een musical.

De meeste fans van The Lion King remake zijn enthousiast. Sanne (31): “Ik ben heel benieuwd naar het plot en naar de ontwikkeling van de personages.” Jimmy (7) hoopt vergeefs dat Mufasa deze keer niet doodgaat.

De makers van The Lion King remake de musical houden rekening met minstens 3,5 miljoen bezoekers. “We zagen een gat in de markt en daar zijn we opgedoken. Een musical remake van een live action remake van een tekenfilm kennen we hier nog niet. The Lion King remake de musical is een totaal nieuw concept.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meestal, als wij een gat in de markt zien, duiken wij er IN, en niet er OP.

Maar misschien gaat dat anders met musicals, hoor. Weet ik veel. Hakuna Matata en zo.

Reageer