Meetmeatthemuny / Shutterstock

Meetmeatthemuny / Shutterstock

Man in musical moet ineens heel nodig zingen

De 32-jarige acteur Peter Vlasdonk, die zes avonden in de week de pannen van het dak speelt in de musical Grease, verraste vanavond tot ieders verbazing het publiek met een plotselinge serenade. “Ik moest ineens heel nodig zingen.”

Nog maar nauwelijks bijgekomen van zijn ontroerende lied staat Peter nog wat uit te hijgen in de coulissen. “Ik weet dat iedere acteur in een musical dit wel eens overkomt, maar als het dan zover is schrik je toch even”, vertelt hij. “Eigenlijk was er niets aan de hand, ik speelde gewoon die dialoog samen met de andere T-birds zoals iedere avond, en ineens moest ik heel nodig naar m’n kopstem.”

Inmiddels staat Peter bij zijn kleedkist voor zijn snelle verkleding naar een scène in de garage. Hij stapt in een paar zwartleren schoenen. “Deze zijn eigenlijk iets te groot, gelukkig hoef ik ze maar één scène aan”, lacht hij nerveus. “Ik hoop niet dat ik straks ineens heel nodig moet dansen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *