Studio Speld/Shutterstock.com

Tattoo van Jill is niet persoonlijk

Jill (30) heeft op haar bovenarm de naam Ruud getatoeëerd met daaronder het jaartal 2013. De betekenis? “Die is er niet. Het is niet persoonlijk.”

“Ik ken niemand die Ruud heet, en ook het jaar 2013 heeft geen bijzondere betekenis. Volgens mij heb ik dat jaar m’n master gehaald, maar pin me daar niet op vast. Zoals ik al zei: het is niet persoonlijk.”

Jill heeft besloten om deze zomer een tweede tattoo te laten zetten: een bockworst die wordt vergezeld door twee blonde engeltjes met het gezicht van Maarten Ducrot. “Ja inderdaad, die is wel persoonlijk.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo zie je maar wat die oudjes nog kunnen. Met een moderne inktprinter (zonder naaldjes) lukt dat niet. Tatoeëren moet met een laserprinter wel lukken, maar zo’n printer is meer geschikt om ze weg te werken.

gravatar

Steeds weer vraag ik mij af: Is dit nou de nieuwe generatie die onze Hope des Vaderlands vormt? Jill vindt tattoos best chill, want “inkt” is wat zij wil, maar ze heeft gewoon een 3-D printer gebruikt. Dat kan tegenwoordig ook. Printshops gaan met hun tijd mee, Jill ook. .

gravatar

“Tattoo” is onjuist. Dat moet zijn “that too”. Dat sprak de onderkoelde echtgenoot van de Engelse Jill Shutterstock geschokt toen ze met de getoonde beschadigde arm thuis kwam. Wij zouden “ook dat nog g.v.d.!” uitroepen.

gravatar

Op haar buik richting haar kut of op haar rug richting anus.
Ach wat maakt het ook uit. Ik raak er niet opgewonden van.

De sloerie portiekhoer spinazie kut.