FotoAndalucia/shutterstock.com

Man drinkt geen gootsteenontstopper meer sinds hij ontdekte dat het ook in GHB zit

De 30-jarige Taco dronk graag gootsteenontstopper, tot hij ontdekte dat het ook wordt gebruikt om GHB van te maken. “Ik wist niet dat het zo chemisch was.”

“Natuurlijk had ik aan de ontzettend ranzige smaak wel kunnen merken dat het geen natuurproduct is”, zegt Taco. “Maar ik had er verder geen bijwerkingen van. Je gaat er niet van spacen ofzo. Je blijft heerlijk jezelf. Ik dacht daarom dat wel oké spul was.”

Nu Taco van de hoed en de rand weet, houdt hij zich verre van gootsteenontstopper. “Ik drink voortaan alleen nog maar kerosine.”

 

 

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dur is niks mis met gootsteenontstopper behalve dan dat het bij mij nooit werkt. Tis net zoiets als geen spiritus meer drinken omdat je gasten te dicht bij de BBQ staan en dan mss in brand viegen, Ja dat is een keus zeg ik dan altijd wanneer het voor de eerste keer voor zou komen. Heel stom artikel weer

Reageer
gravatar

Taco, kerosine is een goed keus. Kerosine heeft geen e-nummer en is dus niet giftig. Bovendien is kerosine lekker goedkoop, want het goedje is in de hele wereld volkomen legaal en volledig belastingvrij.

Reageer