HeukersMedia/shutterstock.com

De Ligt als zzp’er aan de slag voor Juventus, PSG en Barcelona

Matthijs de Ligt is er eindelijk uit. De verdediger slaagde er maar niet in zijn nieuwe werkgever te kiezen en heeft uiteindelijk besloten helemaal geen keuze te maken. De Ligt wordt zzp’er en gaat voor Juventus, Paris Saint-Germain én Barcelona aan de slag.

“En misschien komen er nog wel opdrachtgevers bij”, lacht De Ligt opgelucht. “Dat zien we wel. Clubs kennen mijn uurtarief. Het zou best kunnen dat ik tussendoor een keer een wedstrijd voor Ajax doe. Of voor PSV.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit kan toch niet. Je kunt dit nooit volhouden. Wat nou als Juventus en Barcelona een wedstrijd hebben gepland op dezelfde dag.

Vreemde beslissing

Reageer