Omroep Brabant / Youtube.com - Marco Canoniero / Shutterstock.com

AD-journalist Rik Elfrink stopt met volgen PSV en wordt Matthijs de Ligt-watcher

Matthijs de Ligt krijgt zijn eigen correspondent. Rik Elfrink, die jarenlang bij het AD werkte als PSV-watcher gaat zich fulltime storten op het wel en wee rond Matthijs de Ligt. Elfrink was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging en heeft die nu gevonden als Matthijs de Ligt-watcher. 

“Ik heb deze club met veel plezier gevolgd, ken alle mensen bij de club en ben deze ook zeer dankbaar. Maar op een gegeven moment wil je weleens wat anders. Dan is dit natuurlijk een mooie stap.” Elfrink zal morgen op het vliegtuig stappen naar Turijn en zal naar verwachting donderdag al verslag doen van de ochtendtraining van Matthijs de Ligt.

Elfrink: “In vergelijking met Matthijs de Ligt is PSV nog maar een klein clubje, waar niet zoveel over te vertellen valt. Het zal dus allemaal vrij hectisch worden, maar ik vind het juist een uitdaging om zo dicht mogelijk op alle betrokkenen bij Matthijs de Ligt te zitten en daar zoveel mogelijk nieuws over te brengen. Daar is erg veel vraag naar.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Welke sport beoefent die Matthijs de Ligt in Turijn? Dat staat nergens in het artikel. Is dat mogelijk dezelfde als hij gewend was bij de Eindhovense vereniging Paardenbloemenblazen, Schildpaddenverzamelen en Vlindersvangen (PSV)?

Reageer