Rocketclips, Inc./shutterstock.com

Chantal heeft het niet meer koud

Het is 31 graden. Een mooie dag voor Chantal. Ze heeft het eindelijk niet meer koud sinds afgelopen herfst.

Chantals vriend is opgelucht. “Het waren zeven zware maanden, maar ze kijkt eindelijk niet meer verwijtend naar de thermostaat elke keer als ze hier rillend over haar armen wrijvend binnenkomt. Ik kan nu zelfs het raam open doen zonder dat ik met een schuine blik aan word gekeken.”

“Wel jammer dat ze het nu wel meteen ‘tyfusheet’ vindt en ‘echt fokking niet te doen’. Ik dacht dat er ook een tussenfase was van ‘precies goed hebben’ maar zo werkt het blijkbaar niet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het kwaad wordt meestal gedefinieerd als stompe hetzij heel scherpe voorwerpen die op of door hen heen gestoten zouden kunnen worden. Nee, het is de sentimentele kwallerige structuur van hun gevoel.

Reageer
gravatar

Het is opvallend dat de opmaker vrijwel altijd en eeuwig foto’s van jonge gezonde en goed geschapen mensen plaatst. Wanneer komen mijn leeftijdsgenoten eindelijk eens aan bod?

Reageer
gravatar

Het spijt mij oma. U bent een schat van een oma, maar ik kan niet echt door uw aanblik opgewonden raken. Maar Chantal is andere koek, waarvan ik het deeg wel wil kneden tot ze gloeiend heet wordt.

gravatar

Die narcisten die een vriendje of vriendinnetje hebben en daar een nieuwe sekte van maken met alle artikeltjes over hun dagelijks zinloze wel en wee.

Reageer
gravatar

Als die hormonen uitziend naar de zomervakantie beginnen te werken, worden die mannetjes ook latent agressief. Dan veroorzaakt astrale uitsloverij de overdreven hitte.

gravatar

En niet alleen Donald Trump net nu hij een boycot afkondigde van Iran’s leiders, staat weer in de belangstelling voor aanranding, Boris Johnson wordt door zijn vroegere baas van de Telegraph aangepakt als schuinsmarcheerder.

gravatar

Heel boel gijle photoos van chantal, vin jij op prno.ru
Nu 2 weeke chraties foor faage kennisen.
Naar werken gebruik vervange de komma.

gravatar

Het heeft geen zin om er iedere keer journalistiek hun leeftijd bij te zetten, want er zal buiten hun onbenul nooit wat van terechtkomen.