Shutterstock

Erdogan: ‘Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met die terroristen’

Oppositiekandidaat Ekrem Imamoglu heeft opnieuw de burgemeestersverkiezingen in de Turkse stad Istanbul gewonnen. President Erdogan feliciteert hem met zijn winst: “Van harte, landverrader.”

“Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met die terroristen”, vertelt Tayyip Erdogan in een persconferentie. “Ik ben ervan overtuigd dat de beroepscrimineel Imamoglu een heel geschikte burgemeester zal worden.”

De president oogst lof met zijn sportieve houding, maar blijft er zelf bescheiden onder. “We leven in een democratie. Je kunt winnen of verliezen. En als het grootste deel van de bevolking gebrainwashed wordt door een vuile gülenist, dan is het voor mijn partij een eer om het stokje aan hem over te dragen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Euh, ik geloof dat ik niet helemaal snap wat er gisteren is gebeurd. Imamoglu heeft méér gewonnen dan bij de frauduleuze eerste poging. Dat betekent toch ook dat er meer fraude is gepleegd? Want: wie Istanbul wint, is lid van de AK. Zoiets had Erdogan gezegd, dacht ik.

Reageer
gravatar

Erdogan is geen intelligente boreale man is, maar helaas een domme moslim. Maar toch kunnen wij heel veel van hem leren. Het belangrijkste leerpunt is dat we idiote leden van de valse linkse kerk niet langer gekkies moeten noemen, maar smerige volksverraders en gemene terroristen waarmee wij vruchtbaar willen samenwerken. Tenminste als ze ons spoor volgen..

Reageer
gravatar

Hij heeft inderdaad een SNOR, om te beginnen.

Maarja, potsenmaker Baudet heeft ook al een baard, zoals ieder Nederlandse knullie dat vet koel wil zijn.

gravatar

Sportief?! Samenwerking met terroristen: Erdogan eruit en Trump erin als president! Dan krijgt ons land tenminste een fatsoenlijke democraat aan de macht …

Reageer
gravatar

De lijst meet Naakt Dames in jouw stad werd uitgebracht hier : 3,ly/dames
**Naar werken gebruik punt na 3 ! vervangen de komma