Fabio Diena/shutterstock.com

Thomas gaat ironisch naar Phil Collins en kent daarom ironisch alle teksten uit zijn hoofd

Op donderdag 20 juni is het zover: Thomas gaat in het Goffertpark ironisch naar een concert van Phil Collins. Hij betaalde ironisch 88 euro voor zijn kaartje en nog eens ironisch 176 euro voor het kaa
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De schrijver heeft zojuist het woord ironisch geleerd op de Havo. Hij liet in een opstel, dat in handen van De Speld is gekomen, vol trots zien dat hij het woord ook kan gebruiken. Vandaar dat ironisch zeven keer in zijn tekst staat, al is het nergens van toepassing. Dat is pas ironisch.

Reageer
gravatar

Als de dwarse insteek van Thomas u bevalt, maar u de prijs die u daarvoor moet betalen wel erg hoog vindt, kunt u ook een concert van ons bezoeken. Wij brengen voor een ironisch laag tarief remakes van oude Nederlandse hits. Een greep uit ons repertoire: “Waarheen leidt de A1?”, “Synthesizers in Nicosia” en “Alle Dealers op de Dam”.

Reageer
gravatar

Sjonge, die Thomas is feitelijk een haring zonder maatje zeg maar, en terecht. Wat wil namelijk het geval, heer Collins vindt zelf zijn eigen repertoire ook bij-zon-der matig en had er ter compensatie in de seventies al een hobbybandje naast om een beetje plezier in het maken van muziek te houden. Dat weet Thomas natuurlijk niet als rechtgeaarde Radio 10 Gold knuppel, maar oké, ik ben de beroerdste niet. Daarom en bij deze Thomas, hoor hier heer Collins terug wanneer hij wel met plezier musiceert: Brand X is de naam:

https://tinyurl.com/yyfrwmbt

Reageer
gravatar

Interessant experiment: ‘ironie’.
Dus dat is ironische ironie, zeg maar.

Wat komt hier uit?!
#spannend

De ‘Speld’ heeft wel veel ‘plezier’ met ‘aanhalingstekens’ de laatste tijd.

Reageer