ChiccoShutterstock / DodiFC / Roman Samborskyi

Man die op kantoor geniet van onweer weet nog niet dat thuis z’n raam wagenwijd openstaat

“Zo zag je die flits!” Software-engineer Jeremy (36) kijkt vol bewondering naar het schouwspel dat zich afspeelt aan de hemel boven zijn kantoorraam. Hij geniet met volle teugen, niet wetend dat z
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De wreedheid van De Speld doet me pijn.
Waarom dit? Waarom zo?
Een klein pluspuntje: de twee verhaallijnen, eentje over onweer, de ander over regen. In de natuur een samengaan, in de mensenwereld onderscheiden benoembaar.

Reageer
gravatar

Tot het moment komt dat de maatschappelijke kosten voor alle eerstehulp- en ziekenhuisbehandelingen die het gevolg zijn van “gezonde” recreatiesporten (voetbal, hockey enz.) door de recreanten zélf betaald worden, blinkt uw standpunt uit in eenzijdigheid.

gravatar

Beste heer Onruststoker,

Gelieve u zich niet meer bij het ziekenhuis te melden i.g.v. van vermoedelijke uitzaaiingen. U redt het toch niet, en het scheelt de maatschappij weer ettelijke tienduizenden euro’s voor een zinloze behandeling.

Helaas is het al te laat om u te weerhouden van uw eerste behandelingsronde, maar misschien dat u dat in een zo vroeg mogelijk stadium (op het schoolplein) aan uw mede-zorgbommen kunt doorgeven.

Vriendelijk dank,
Uw Medisch Centrum

gravatar

Mededeling aan patiënten met chronische zelf veroorzaakte kwalen:

Wij hebben het erg druk.
Gelieve niet langs te komen.