Voice kids Vlaanderen/YT.com

Boef zoekt kech die hem ooit een lift heeft gegeven na optreden

Een bijzonder moment tijdens een optreden van Boef gisteravond. De rapper vertelde tussen twee nummers door een anekdote over een kech die hem ooit een lift gaf na een optreden. Hij zou graag weer eens met de kech in contact willen komen om te vertellen dat ze nooit buiten had mogen zijn zo laat in de avond.

“Ze had een mooie lach. Het was een bijzondere ontmoeting. Ze zette me netjes voor de deur af thuis, wenste me welterusten en reed weg. Daarna heb ik haar nooit meer gezien. Het is zeker een jaar terug, maar ik denk nog vaak aan haar. Ik zou haar graag nog eens ontmoeten om haar te bedanken voor de lift en erop te wijzen dat ze een vuile kech is.”

Tot nu toe heeft nog niemand zich gemeld.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kech is het buitenlandse voor het Nederlandse cash wat cash betekent. Bij een meisje wil dat zeggen dat je haar niet met pin kunt betalen of je moet een grote hebben. Zegt dus meer van die rapper dan over dat meisje.

Reageer
gravatar

“Bij een meisje wil dat zeggen dat je haar niet met pin kunt betalen, of je moet een grote hebben”. Dat begrijp ik niet Judith Z.,: want ‘t is: óf pinnen óf een grote (portemonnee) hebben. De Façon Maroccaine is toch dat je voor seks gewoon nooit betaalt? Toch heeft Boef een unieke carriere opgebouwd: van de Schrik van een Zaandamse supermarkt in de Islamitische Buurt tot veelgevraagd rapper en rolmodel van radikaal Islamitische toonkunstenaars. Op handen gedragen door Imam Jneid.

gravatar

Die kneusjes maken onbegrijpelijke en vooral smerige versjes zonder rijmschema, die ze opzeggen onder het geluiden van klanken die op muziek zouden moeten lijken.
Opvallend vaak gaat het over hoeren en snoeren. Ze moeten daarin wel erg veel ervaring hebben.

Gek genoeg luisteren vele jonge meiden vol bewondering naar hun wanklanken die ze maar half verstaan. Het is niet onwaarschijnlijk dat enkele aanbidsters van de kneusjes als kech (lichtekooi) inspiratiebronnen zijn in hun bed.